THERAPEUTIC TEAM

Núria Aguilera Casanovas

Des de petita he estudiat música, però en el moment d’escollir quina carrera estudiar em vaig decantar per la Psicologia.

més / menys

Va ser a la facultat on vaig descobrir la musicoteràpia i, així, vaig trobar el camí professional que volia seguir combinant les meves dues passions.

Com a musicoterapeuta m’he especialitzat en autisme i geriatria. Vaig conèixer Ressò quan vaig realitzar amb elles les meves pràctiques del màster de Musicoteràpia i ara, uns anys després, és un honor formar part de l’equip.

Àngels Baraut Planes

El meu entorn em descriu com una persona afectuosa, positiva i que l’energia predomina en mi.

més / menys

L’emoció que em domina és l’entusiasme per tot, els desafiaments em fan feliç i soc una persona amb molta força per aconseguir-los. Mai perdo l’alegria i el bon humor.

L’empatia és una altra característica que destaquen de mi, sempre estic pendent del benestar dels que m’envolten i m’adapto a l’entorn encara que de vegades pugui perdre la meva essència.

Per últim, també em defineixen com una persona que no m’agrada quedar-me quieta, ja que la zona de confort no és un lloc per mi.

Núria Bonet i Julià

La música forma part de la meva vida des de ben petita i el cant coral és la meva passió.

més / menys

Soc músic i musicoterapeuta. He treballat com a mestra de música en totes les etapes educatives, tant en ensenyaments reglats com no reglats en escoles de música, dirigint corals infantils…

Des del 2005 em vaig decantar cap al món de la musicoteràpia integrant-la en la meva feina diària. Vaig tenir la sort de conèixer l’Àngels Pagans i la Dul Vallvé i juntes vam iniciar el projecte de l’“Associació Ressò de Musicoteràpia”.

Poder utilitzar la música per ajudar als altres, en especial als nens és la màxima motivació que m’omple i m’esperona a seguir sempre endavant.

Carles Geli Benito

Flueixo amb la vida tot gaudint dels petits moments!

més / menys

Entenc la musicoteràpia com una experiència compartida, com a facilitador d’un moment musical que va molt més enllà del seu caràcter estètic!

M’acompanyo de persones que escolten i tenen coses a dir!

Poc amic de les aglomeracions, passejo per la platja i nedo al mar per sentir la natura en estat pur!

Raül Hernández Hernández

Des de ben petit he estat en contacte amb la música i ha sigut una bona companyia d’ençà fins al dia d’avui.

més / menys

L’any 2008, l’incorporo a la meva pràctica professional com a psicòleg sanitari i psicopedagog. Em formo com a musicoterapeuta i  treballo amb infants, joves, adults i gent gran fent ús de la música amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida. Des de finals de l’any 2018 que m’uneixo a l’equip  de l’Associació Ressò per aplicar la musicoteràpia en l’àmbit hospitalari.

Psicòleg sanitari Col·legiat n.13459, Musicoterapeuta Acreditat MTAE49 i MTRC 012 i Psicopedagog. Postgrau en el mètode de percussió corporal BAPNE i en Salut mental i intervencions psicològiques amb immigrants, refugiats i minories.

Linkedin

Genaro Eugenio Sierra Sáenz

Licenciado en música con especialidad en percusión orquestal y postgrado en musicoterapia.

més / menys

He sido y/o sigo siendo integrante de diversos grupos musicales, ya sean corales, orquestas, combos, solista, etc., con estilos musicales que van desde el rock, música clásica, instrumental, experimental, tradicional, folklore, composición, entre otros. Siempre he tenido la curiosidad por aprender a tocar instrumentos musicales, por lo cual siempre estoy con algo nuevo y desconocido entre manos, pensando ¿cómo le puedo sacar partido en sesiones de musicoterapia o tocando con alguien más?.

He dedicado mi vida al estudio y disfrute de la música, ya sea tocando algún instrumento o simplemente escuchando un buen concierto o un álbum. Estoy plenamente convencido que la música tiene la capacidad de sanar la mente y el espíritu, así estando en comunión con nuestras emociones generar cambios físicos.

COLLABORATORS

Dul Vallvé Cordomí

Des de sempre he experimentat el gran poder que té la música sobre les emocions.

més / menys

El treball de mestra i educadora social em va portar a buscar eines per ajudar les persones. Una d’aquestes eines va ser la música. Amb la Núria Bonet i l’Àngels Pagans, companyes de formació com a musicoterapeutes vam iniciar l’Associació Ressò de Musicoteràpia.

Això m’ha permès créixer com a professional i també com a persona.

La música ens ajuda a viure.

Andreu Moreno Reyes

Sóc professor de secundària, però del meu passat informàtic guardo bona relació amb les bases de dades. Dono un cop de mà amb la informàtica.

Daniel Pagans Cardona

Dissenyador gràfic i Urban Sketcher.

més / menys

Després de treballar per a diverses empreses de disseny gràfic a Barcelona, Londres i Bolonya, el 2015 va fundar la seva pròpia marca: drawing Barcelona i recentment ha cofundat l’estudi de disseny Nada-Studio

Mònica Peig Pascual

De formació mestra, psicopedagoga i musicoterapeuta.

més / menys

Vaig entrar a Ressò primer fent pràctiques i després formant part de l’equip amb el que vaig aprendre a apropar la musicoteràpia a diferents grups d’edat. Actualment porto les xarxes de l’associació i compagino la docència i la musicoteràpia amb el cant coral i altres aficions com el voluntariat, viatjar, anar en bicicleta i respirar verd.

Mireia Serra Vila

Observar, fer preguntes, investigar, escoltar i imaginar històries de persones, acostar-les a l’harmonia de la vida i la salut des de la creativitat, la música, la natura… em defineixen.

més / menys

Musicoterapeuta des del 2003, Dra en psicologia, pionera en l’àmbit de la musicoteràpia en oncologia i les cures pal·liatives. Actualment treballo en l’àmbit de la neurologia, la lesió cerebral i els diferents nivells de consciència. Se’m dona bé compaginar el món científic amb la humanitat i l’espiritualitat del dia a dia. I comparteixo el coneixement i l’experiència a través de classes, tutories, difusió escrita i audiovisual…

M’agrada caminar per la vida amb les persones, cultivar la presència, plantar llavors d’alegria, regar amb esperança, esperar en silenci, recollir amb il.lusió i celebrar amb joia en equip. Creixem compartint.

WordPress

FOUNDING TEAM

CONSTITUCIÓ JUNTA RESSÒ 2005

Andreu Danés i Ribas – President
Josep Antonio i Bonvehí – Tresorer
Àngels Pagans i Miró – Seretària
Núria Bonet i Julià – Vocal
Dul Vallvé i Cordomí – Vocal