“Les cançons i la respiració incideixen directament en el cos de la mare gestant i banyen de sons el nen dins l’úter. El nadó les reconeixerà després del naixement”

“SONS QUE BRESSOLEN”

Musicoteràpia per a la gestació i el part

Aquest projecte està adreçat a dones en procés de gestació i a les seves parelles que desitgin acompanyar aquesta etapa de la vida amb el suport de la música.

FINALITAT: oferir diverses eines que ajudin a les mares a trobar el seu equilibri físic, mental i emocional. La música actua de nexe entre els diferents aspectes que es treballen: l’enfortiment dels vincles i el benestar de la mare i del seu nadó.

OBJECTIUS: Gaudir de l’embaràs, promoure un clima emocional adient per a la gestació, estimular al bebè i transmetre-li sensacions de plaer a través de la veu de la mare i de la seva parella.

METODOLOGIA és vivencial amb tècniques actives i passives: relaxació, visualització d’imatges, bany sonor, massatge vibracional i cant prenatal. Es seleccionen músiques pel part i es prepara la cançó de benvinguda pel nadó. El treball es realitza de forma col·lectiva o individual.

T’interessa? Contacta amb nosaltres, en parlem i ens adaptem