Inici de curs!

Ja fa dies que hem començat de nou el curs i l’hem agafat amb moltes ganes! Hem iniciat les sessions de musicoteràpia a l’Hospital Sant Joan de Déu amb tres equips diferents formats per dos musicoterapeutes cada un. Aquests van a les diferents unitats on intervenim: oncologia, nadons, salut mental i pediatria.

Per tal d’adaptar-nos a la nova realitat, hem hagut de deixar aparcat el nostre carro temporalment, tot i això, portem un petit kit musical format per la guitarra, carilló i altres instruments de petita percussió.

A mitjans d’octubre també vam poder començar amb les teràpies a l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett. En aquests moments hi estan treballant quatre musicoterapeutes de l’equip de Ressò i, ho fan presencialment, al centre cívic de Can Felipa i a Lleida. Degut a la pandèmia, també es realitzen algunes sessions online.

A nivell de formació hem realitzat la classe pràctica presencial que teníem pendent amb estudiants del màster d’ISEP dins l’assignatura “Musicoteràpia hospitalària”.

Finalment, tot i les ganes de començar als Hospitals de Sant Pau i Parc Taulí, a través de la Fundació d’oncologia Enriqueta Villavecchia, de moment no ha estat possible. Esperem que ben aviat puguem reprendre les sessions de musicoteràpia a aquests dos hospitals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *