Entrevista a Carolina Amado, d’Associació Anita

Compartim amb vosaltres aquesta entrevista tan personal que li han fet a la Carolina de l’Asociación Anita des de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

LINK ENTREVISTA

Gràcies a ella i els seus col·laboradors, el projecte de Musicoteràpia a domicili per a infants de la unitat de crònics complexos i pal·liatius pediàtrics que duem a terme des de l’Associació Ressò de Musicoteràpia a través de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona ja és una realitat.

Recordem que, tant l’Ana com la Carolina, sempre estaven disposades a fer música amb ganes d’animar-se i participar activament. Carolina, gràcies per ajudar a fer possible que pugui arribar a altres nens i nenes!

#musicoteràpia #musictherapy #càncer #pediatria #curespaliatives #curespaliativespediatriques #càncerinfantil #resso_mt #crònics #pedpal #musicoteràpiaadomicili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *