Associació Anita

Aquest divendres l’Associació Anita va fer entrega a l’hospital MaternoInfantil Sant Joan de Déu de Barcelona, el xec pel finançament del projecte de musicoteràpia a domicilis.Aquests diners permeten donar continuïtat al programa de Musicoteràpia a domicilis amb adolescents infants que necessiten atenció pal·liativa en el @sjdhospitalbarcelona fins a febrer del 2024.

Gràcies a @serginemo cap de la Unitat de Cures Pal·liatives del SJD i a totes i tots aquells que hi heu contribuït a fer-ho possible.

 

@josepcollrodriguez @brurecolons @alberttorrascorbella @damia.haro @asociacioanita @predicadorjjbolton @potatobanda @tonicayena @hotelcochambre @bethbatlle @boschmonarart @sandraromani @enricvallkarsunke @premistalent @gruposemon @torronsvicens @benfumat @noel_alimentaria @ollerdelmas @casasagnierhotel @primeroprimera @luzdegas @panaderia_obando @fundacioabosch @visible_fund @josepcollrodriguez @brurecolons @alberttorrascorbella @evarosellsolano @quinof @pilimalagarriga @tonimascaro @impulsatalentum @repscan @genethico17 @comunicacion_mas @barcelonahealthhub @demomarketing @mamatienemigrana @islacreativa01 @quinof @sjdgranscauses @saludmental_sjd

 

#asociacionanita #cuidadospaliativospediátricos #PalliativeCare #CuidadosPaliativos #Atencionpaliativa #finaldevida #c2p2 #pedpalunderechoporcumplir #resso_mt #musicoterapia #musicoterapia #música #cuidadospaliativos #curespaliatives #niños #infants #oncología #oncologiainfantil #familiar #estimulaciónsensocial #expresiónemocional #vinculofamiliar #musicoterapiaadomicili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *