Musicoteràpia a domicilis per a infants de la unitat de crònics complexos i pal·liatius pediàtrics de l’Hospital Sant Joan de Déu

Aquest passat mes de febrer, la maleta viatgera amb instruments de l’Associació Ressò de Musicoteràpia @resso_mt es va posar en marxa per començar (per fi!) un nou projecte que feia temps que teniem moltíssimes ganes d’iniciar: Musicoteràpia a domicilis per a infants de la unitat de crònics complexos i pal·liatius pediàtrics de @sjdhospitalbarcelona

Fa aproximadament un any que s’hauria d’haver posat en marxa, però degut a la pandèmia, no ha estat fins ara que s’ha pogut engegar amb tota l’energia acumulada !

Gràcies a @asociacionanita i als seus col·laboradors, @josepcollrodriguez de #rutaalparaiso i @capellacarles de #alpescontraelcancer pel suport i finançament! (les fotos de l’entrega són de principis de març del 2020). També a la investigadora i musicoterapeuta Mireia Serra per ser-hi, acompanyant-nos des del principi. A l’Hospital Sant Joan de Déu i al seu equip mèdic i d’infermeria i, sobretot, a totes aquelles famílies que ens han obert i obriran les portes de casa seva per permetre’ns acostar la musicoteràpia als seus fills i filles.

#musicoteràpia #musictherapy #càncer #pediatria #curespaliatives #curespaliativespediatriques #càncerinfantil #resso_mt #crònics #pedpal #societatcatalanadepediatria #musicoteràpiaadomicilis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *